Impact Language Solutions official website
Alege o limbă   Engleză Maghiară Franceză Germană Română
Fejléc
   Home Home De ce noi? Clienţii noştri Domenii specializate Servicii Solicită o estimare de preţ Contact
SOLICITĂ O ESTIMARE DE PREŢ
Limba sursă
Limba ţintă

Menu head
Domenii specializate

Sectorul Finaciar şi Bancar
Pentru sectorul financiar-bancar expertiza noastră este imbatabilă. Băncile au fost primii noştri clienţi, iar în prezent lucrăm cu mai multe instituţii finaciare din Europa Centrală şi de Sud-Est, precum şi cu o parte dintre subsidiarele lor sau companiile mamă. Printre clienţii noştri constanţi se numără BNP Paribas, Intesa SanPaolo, Raiffeisen Bank, WestLB, Commerzbank, Citibank, Deutsche Bank şi OTP Bank.

Pe parcursul ultimilor zece ani ne-am dezvoltat substanţial expertiza în ceea ce priveşte domeniile particulare cerute de către instituţiile financiare. Este vorba de raportări financiare, descrierea produselor bancare, analiză şi cercetare economică, M&A (fuziuni&achiziţii), finanţarea întreprinderilor, leasing, sectorul imobiliar, factoring sau managementul fondurilor de investiţii. Experienţa avută în sectorul financiar-bancar ne permite să livrăm traduceri de cea mai bună calitate încă de la începutul colaborării, fără a fi nevoie de o perioadă de adaptare la limbajul specific.

IT 
Lucrăm pentru departamentele informatice ale mai multor bănci şi corporaţii multinaţionale precum şi pentru o serie de companii importante de IT. Cunoaşterea terminologiei IT combinată cu expertiza în domeniul terminologiei financiare, de marketing şi resurse umane înseamnă că putem traduce documente care acoperă întreg spectrul materialelor necesare în sectorul IT: site-uri web, broşuri de produs, propuneri de afaceri, rapoarte financiare anuale sau rapoarte de consultanţă.


FMCG
Lucrăm pentru o serie de companii de vârf din sectorul FMCG, cum ar fi Sara Lee sau Johnson& Johnson. Clienţii noştri din acest sector apreciază în mod deosebit rapiditatea executării lucrărilor şi capacitatea noastră multilingvistică, deoarece adesea solicită prospecte de produs traduse rapid în mai multe limbi. Apreciază de asemenea raportul excelent calitate preţ al serviciilor oferite!

Domeniul Imobiliar şi Construcţii
Partenerii noştri din acest sector includ mulţi jucători importanţi de pe piaţă cum ar fi Cushman & Wakefield, AIG/Lincoln, Trigránit Development Corporation, Brack Capital Real Estate, Autókér Holding. Expertiza noastră în privinţa limbajului din domeniul construcţiilor şi arhitecturii combinată cu o foarte bună cunoaştere a terminologiei financiare şi juridice ne permite să răspundem tuturor cerinţelor de traducere din partea firmelor din domeniul imobiliar şi de construcţii – de la contracte de credit sau leasing, specificaţii tehnice detaliate până la texte de marketing şi PR care promovează proiectele dezvoltatorilor.

PR şi Marketing
Suntem consideraţi experţi în traducerea şi localizarea textelor de marketing, astfel încât în mod obişnuit clienţii noştri ne solicită să concepem materialele de marketing direct într-o limbă străină pe baza unui rezumat detaliat. Lucrăm pentru majoritatea departamentelor de marketing ale clienţilor noştri multinaţionali cât şi pentru o serie de agenţii internaţionale de publicitate. Pe baza evaluărilor primite, clienţii noştri apreciază în special faptul că livrăm texte care nu sunt traduceri cuvânt cu cuvânt ci mai degrabă materiale adaptate atent profilului cultural al grupului ţintă.

Resurse Umane şi Training
Experienţa profesională a managerilor companiei noastre constă în managementul şi pregătirea resurselor umane, astfel încât nu este surprinzător faptul că expertiza noastră în traducerile din acest domeniu a fost rapid recunoscută pe piaţă. Traducem rapoarte strategice în domeniul resurselor umane, fişe de posturi, proceduri din domeniul resurselor umane şi o paletă largă de materiale de training.